Algemeen

We hebben 2 soorten buffetten in het assortiment, partybuffetten dat zijn buffetten die we bij voorkeur ’s avonds bezorgen als vervanger van de chips en de nootjes. Geen complete maaltijd, maar lekker genieten van diverse heerlijke gerechten. Verder kennen wij de complete buffetten met warme en koude gerechten welke wij allemaal dagvers voor u in onze keuken bereiden.

Met een koud en/of warm maakt u van uw feest wel iets heel bijzonders.
Veel gasten verwachten zeker niet zo'n complete maaltijd.

Zo bestaat er de mogelijkheid om een buffet in stijl af te sluiten met een:

  • Ijsbuffet deluxe
  • Dessertbuffet deluxe
  • Ijsjesfeest
  • Brabants dessert

De mogelijkheden voor het samenstellen van een koud en/of warm buffet zijn legio.
Zo kunt u kiezen voor een Koud, Warm of een combinatie van Koud & Warm buffet.
Graag stemmen wij dit samen met u af.

Wij verzorgen buffetten vanaf 25 personen. Partybuffetten leveren wij uit vanaf 40 personen.

Onze buffetten

  • Mini party buffet

    • Kipsaté
    • Slagersbeenham met beenhamsaus
    • Gesneden stokbrood
    • Roomkruidenboter
    • Rundvleessaladeschotel
  • Partybuffet

    • Huisgemaakte gehaktballetjes in Provençaalse saus
    • Kipsaté
    • Kipkluifjes
    • Slagersbeenham met beenhamsaus
    • Gesneden stokbrood
    • Roomkruidenboter
  • Buffet Eigentijds

    • Aardappelwedges Spanish Harbour
    • Lofschotel met beenham en kaas
    • Boeuf de Provence
    • Botermalse kipdijfilet in Pekingsaus
    • Huisgemaakte gehaktballetjes in Provençaalse saus
    • Slagersbeenham met beenhamsaus
  • Buffet Passie

    • Bourgondische Wedges met bosui en spek
    • Gekruide rijstschotel met verse groenten
    • Zachtegaarde varkensmeddaillons met romige bospaddestoelensaus
    • Gepocheerde zalmtournedos met vissaus
    • Botermalse kipdijfilet in tropische saus
    • Boeuf bourgignon ui eigen keuken
  • Buffet Grandioos

    • Verse bospaddestoelensoep
    • Bourgondische Wedges met bosui en spek
    • Gekruide rijstschotel met verse groenten
    • Lofschotel met beenham en kaas
    • Huisgemaakte jar de bouef
    • Braciollette van doradefilet
    • Bourgondisch stoofpotje van hertenvlees
    • Coq au vin